Tekstiltrykk

Det er to metoder å silketrykke på tekstil.

TRYKK:

De vanligste metodene for trykking på tekstiler og reklameartikler er silketrykk, transfer . Alt etter hvilke artikler som skal trykkes, og hvilke behov man har for antall og rebestillinger

 

SILKETRYKK: direkte på stoffet

Ved direkte trykk trenger fargen inn i stoffet. Dette gir et «pustende» plagg. Med vår karusell kan vi trykke opptil 7 farger på samme plagget. Silketrykk er den beste  og billigste måten å trykke på t-skjorter, gensere og andre lette plagg. Vårt trykkeri kan produsere opp til 600 plagg i timen med kvalitets trykk.

SILKETRYKK:

Denne trykkmetoden benyttes først og fremst på T-skjorter og collegegensere. Trykket påføres direkte på plagget,  Denne trykkmetoden passer spesielt godt til litt større serier og resultatet er et mykt og behagelig trykk. Et silketrykk kan plasseres nesten over alt på plagget. Skifte av farge på trykket er en grei jobb når sjablongen allerede er laget.

 

TRANSFER:

Denne trykkmetoden benyttes til trykk av reiseeffekter, capser, overtrekksdresser, jakker og arbeidstøy. Samme type farge som til silketrykk, men på grunn av limet blir transfer noe stivere enn silketrykk. Denne trykkmetoden gir større frihet til plasseringen av trykket og metoden egner seg spesielt godt for små serier.

 

Specific nærbilde       LHK ordre til Rørvik       DSC00052